Om Fredrik Sjöblom Bygg AB

Företaget jobbar med större som mindre objekt, större arbeten så skrivs entreprenadkontrakt och vi bygger allt med en modern maskinpark. Med snart 14 år i branchen har vi bred erfarenhet och kompetens.

Företaget startade 2008. Vi är två som arbetar i firman, Fredrik Sjöblom och Jonas Hultstrand. Vi arbetar bara med bra produkter så vi kan jobba så snabbt och effektivt som möjligt och få ett bra resultat, vi köper det mesta materiel på Beijer och XL-Bygg. Företaget jobbar med större som mindre objekt, större arbeten så skrivs entreprenadkontrakt och vi bygger allt med en modern maskinpark. Vi är en totalentreprenad som följer utvecklingen inom alla byggnormer. Vi är ett företag som har bra referenser och har varit i byggbranchen ca 14år och har bred erfarenhet och kompetens.

Kunder

Våra kunder finns runt om Furusund, Yxlan, Blidö, Norrtälje, Stockholm. Våra kunder är företag, privatpersoner, försäkringsbolag.

Underentreprenörer

Våra underentreprenader är bland annat Kjell Sjöblom hus och snickeriservice ab, roslagens pump vvs, Furusunds el, Sören Nordins plåt, NM måleri, Furusunds handelsträdgård (Gräv och schakt), Golv Ove (våtrum), entreprenader med många år i branschen.